28

Beyşehir Vergi Dairesi Müdürü Hacı GÖNÜLAL vergi haftası nedeniyle Odamızı ziyaret etti.

Beyşehir’de bu yıl 28’incisi kutlanan vergi haftası kapsamında Vergi Dairesi Müdürü Hacı Gönülal ve beraberindeki vergi dairesi çalışanları Odamızı ziyaret etti.

Ziyarete ilişkin konuşan Beyşehir Vergi Dairesi Müdürü Hacı Gönülal: "Vergi haftası dolayısıyla vergi bilincinin yaygınlaştırılması için mükelleflerimizin temsilcisi olan Beyşehir Ticaret Odasını ziyaret ettik, çalışmalarında başarılar diliyoruz." dedi.

Yönetim Kurulu Başkanımız Salih GÜL ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Beyşehir'in devlete vergi katkısı yönünden giderek bölgesindeki ağırlığının arttığını bunda da vergisini düzgün bir şekilde ödeyen esnafımızın, tüccarımızın, sanayicimizin katkısının büyük olduğunu söyledi. Gül, Vergi Dairesi Müdürü Hacı Gönülal ve tüm teşkilat çalışanlarının Vergi Haftasını kutladığını belirterek "Üyelerimiz ve Odamız adına ziyaretlerinizden dolayı teşekkür ediyorum." dedi.